Evenementenbeveiliging

 

Veiligheidspartner
Reddingsbrigade Erica is op het gebied van evenementenbeveiliging een betrouwbare ‘veiligheidspartner’ voor de organisatie van watersportevenementen of evenementen die zich afspelen op en rond het water. Naast de nautische veiligheid kan ook medische -, communicatie – en technische ondersteuning worden verleend. Een vaste rol voor de reddingsbrigade in de organisatie van terugkerende waterevenementen is hier een uitvloeisel van.

Evenementen
De Reddingsbrigade verzorgt voor velen de beveiliging op en aan het water. Wij zijn onder andere actief bij evenementen als een zwemtocht, obstaclerun of bijvoorbeeld de intocht van sinterklaas. Bij een evenement zijn wij aanwezig voor deskundige beveiliging. De beveiliging is een verantwoordelijkheid voor organisatoren zelf. Zij huren daarvoor gespecialiseerde onderdelen in waaronder de reddingsbrigade.

Wij maken bij deze evenementen gebruik van ons eigen materiaal, en onze eigen volledig opgeleide mensen. Dit betekent dat zowel schipper als opstappers volledig bekend zijn met het vaartuig, en hiermee de best mogelijke hulp kunnen bieden bij calamiteiten. Alle bewakers zijn in het bezit van een EHBO-diploma.

De beveiliging op het water kan indien noodzakelijk of gewenst worden aangevuld met beveiliging op de wal. Hiervoor heeft reddingsbrigade Erica EHBO-gecertificeerde mensen die op de wal kunnen ondersteunen.

Meer informatie
Heeft u vragen over evenementenbeveiliging of wilt u ons inzetten tijdens uw evenement stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.