Lidmaatschap

Lid worden: 

Hebben wij je helemaal enthousiast gemaakt, mail ons dan. Je kunt dan een afspraak maken om gebruik te maken van drie gratis proeflessen. Dit is de ideale manier om nog meer informatie te verkrijgen en de sfeer van onze vereniging te proeven. Wilt u lid worden, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afmelden lidmaatschap: 

In de statuten van Reddingsbrigade Erica staat vermeld, dat het lidmaatschap eindigt door opzegging door het lid of door de vereniging. Het lidmaatschap eindigt dan per 31 december van het betreffende jaar, mits een opzegtermijn van minimaal 4 weken in acht genomen wordt. Wanneer echter 2 weken voor het halve jaar (1 juli) opgezegd wordt, zal geen contributie meer verschuldigd zijn voor het nog niet verstreken half jaar, mits alle financiële verplichtingen voldaan zijn. Afmelden kan uitsluitend door een email te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kunt u geen email verzenden, dan volstaat een brief gericht aan de Secretaris. In beide gevallen is de afmelding pas definitief na een schriftelijke bevestiging.

Contributie: 

Per persoon bedraagt de contributie € 75,- per jaar voor jeugdleden

Per persoon bedraagt de contributie € 90,- per jaar voor volwassen leden

Zwemtijden: 

Opleidingen jeugd:                                               Zaterdag          1e uur van 16.00 – 17.00 uur

                                                                                                     2e uur van 17.00 – 18.00 uur

Recreatief zwemmen voor leden 16+ jaar:          Woensdag 21.00 – 22.00 uur

Plaats:

Zwembad Laco in Cuijk

Meer informatie:

Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u onze folder bekijken, klik dan hier en bekijk onze folder »